Eigen stijl

Iedere ontwerper heeft zijn eigen stijl van ontwerpen. Ik hou van kleuren. Kleur is belangrijk om emotie te duiden, om een sfeer te creeëren. Wat niet wil zeggen dat een stijlvol uitgevoerd zwart/wit logo geen kleurrijke invulling heeft. Juist.

Ik luister naar de wensen van mijn klanten. Wat vindt u mooi, welke stijl vindt u passend, hoe denkt u dat klanten uw bedrijf zien, welke uitstraling wilt u hebben?

Daarin kunnen we samen overleggen en bepalen welke richting uw logo en/of huisstijl heen moet gaan. Het liefst werk ik naast het logo ook een huisstijl uit; dat maakt het beeld compleet. Alleen een logo is niet zo krachtig als er ook een duidelijke en uniforme uitstraling bij zetten. Dat versterkt.

Daarnaast kijk ik samen met u hoe u uw investering zo efficiënt mogelijk kan inzetten. Ik denk mee over campagnes naamsbekendheid, efficiënt gebruik drukwerk, combinaties maken van drukwerk etc.

Misschien heeft u een heel ander idee waarin ik u kan helpen. Een idee waar ik zelf nog niet aan heb gedacht. Ik denk graag samen met u mee, en werk verschillende ideeën uit totdat u tevreden bent.

eigen stijl